SOOPLE logo

Organisaties slimmer en sneller maken

Onze opdrachtgevers vragen ons te helpen om als organisatie sneller en slimmer te worden. Zij willen hun klanten en medewerkers nog beter kunnen helpen met de snel veranderende behoeften die ze hebben.

We willen samen met jullie bereiken:

  • Dat er meer autonomie en betrokkenheid is bij de medewerker.
  • Er minder autorisatie-momenten nodig zijn en er minder zijn lagen zijn die elkaar controleren.
  • Dat er volledige organisatorische- en operationele transparantie is.
  • Er vertrouwen gecreëerd wordt.

Wij gaan samen met jullie op deze onderdelen continue verbeteren, zodat iedereen verantwoordelijkheid wilt dragen en de noodzaak inziet om informatie te delen die anderen bij het uitoefenen van hun werk nodig hebben.

Unieke werkwijze

Wij geloven dat al onze opdrachtgevers en al hun uitdagingen uniek zijn en dat ben jij én het bedrijf waar je werkt ook. Daarom is onze aanpak altijd afhankelijk van wie jullie zijn en wat de uitdaging die binnen jouw organisatie speelt.

Ingrijpen in de  structuur van de organisatie en de manier waarop je met elkaar wil samenwerken is complex. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden en desondanks slagen veel van dit soort trajecten niet. Wij hebben ondervonden dat als je dit wilt doen, dat je er op drie niveau’s aan moet werken:

  • Mindset: wat wordt onze fundamentele andere overtuiging?
  • Principes: waar moeten we dagelijks met elkaar mee bezig zijn?
  • Methode: welke systemen en methoden passen het best bij deze mindset en principes, maar ook onze organisatie?

Implementatie op drie niveaus

Wij implementeren zelfmanagement altijd op deze drie niveaus. Deze niveaus zijn eigenlijk operationeel, tactisch en strategisch. Doordat wij op deze manier naar veranderingen zijn bij jullie de achterliggende principes bekend. Bij deze principes zoeken we vervolgens een passend systeem. Hierdoor ervaren jullie dat zelfmanagement niet alleen een systeem is, maar óók een nieuwe mindset. Het resultaat hiervan is dat mensen het systeem beter en sneller zullen begrijpen en dus ook eerder geneigd zijn om zo te gaan werken.

Ontdek onze werkwijze en diensten:

Open chat