SOOPLE logo

Sluit je ook aan!

Elkaar helpen, van elkaar leren en inspireren

De digitale transitie heeft een grote impact op de maatschappij, op ons leven en op organisaties. Ook de manier waarop organisaties veranderen en organiseren, verandert snel.

Oude manieren van denken, handelen en veranderen passen niet langer in deze snel veranderende, ingewikkelde en onzekere wereld. Ja, dat is nogal wat en vraagt wat van leiders in organisaties.

Wij geloven dat ‘connected’ zijn met je omgeving & verhalen en ervaringen delen helpt om te kunnen blijven groeien. Sterker nog, wij zijn er van overtuigd dat we elkaar steeds meer en harder nodig hebben.

Stoei jij met vraagstukken over leiderschap? Geloof jij in het vergroten van autonomie en beslissingsbevoegdheid en zoek je naar manieren om mensen ‘AAN’ te zetten, betrokkenheid te vergroten of om de samenwerking te verbeteren? Heb jij een heldere purpose voor ogen en zoek naar je naar manieren om je strategie en de prioriteiten goed te organiseren?

Je bent niet de enige! Imiddels hebben Bossers & Cnossen, Voys, ABN Amro en INDI zich aangesloten bij “The Lowlands Leadlink Community”. We spreken elkaar een aantal keer per jaar. Vanwege de Corona-crisis natuurlijk digitaal, maar wie weet gaan we in de toekomst bij elkaar langs.

We bouwen samen een agenda op, sparren met elkaar over de nieuwe uitdagingen die Agile en zelfsturend werken met zich mee brengt.

Hoe meer diversiteit, hoe beter
Het is onze ambitie om de groep deelnemers steeds groter te maken. Want, kijken vanuit een andere bril zet aan tot denken. Wat we gemeen hebben met elkaar is de manier van organiseren, namelijk Holacratisch of zelfsturend. De sector, regio, omvang etc verschilt enorm. Dat is precies wat het zo leuk maakt om bij elkaar te komen.

Wil je een keer aanhaken om te kijken of het wat voor je is? Laat dan hieronder je gegevens achter en je ontvangt een uitnodiging van ons. De eerst volgende editie is in november 2020!

Vragen: Mail naar edward@soople.eu of bel 06 23996178.

Inschrijven:

Open chat