SOOPLE logo

Onze Trainingen

Leiderschap skills in self-management versterken en verder ontwikkelen? Of wil je self-management facilitator worden? Meld je aan voor een van onz trainingsprogramma’s. Wij streven ernaar iedere organisatie wendbaarder te maken, aangepast op de context zodat de medewerkers en de organisatie klaar zijn voor de toekomst. Dit vraagt altijd om een verandering in organiseren, denken en doen. Om je hierin te ondersteunen, kun je de hulp inschakelen van een van onze consultants en/of kun je deelnemen aan een van onze (open)trainingen. Komend jaar organiseren we verschillende trainingen. 

Bekijk de ons trainingsaanbod hieronder: 

Facilitator trainingen

Leer overleggen begeleiden zodat spanningen omgezet worden naar nieuwe afspraken. 

Hoe kun je een overleg over operationele werkzaamheden of rollen goed begeleiden en voorzitten? Welke structuur hou je aan? We hebben er een training voor ontwikkeld gebasseerd op het gedachtegoed van Lencioni en Holacratie. Je leert de spelregels van het proces beter begrijpen en weet hoe en wanneer je moet ingrijpen op het groepsproces. 


Duur: 4 dagdelen (van 9.00 – 12.00 uur)
Data: 15, 16, 21
, 22 juli
Kosten:  995,- ex BTW per persoon

 

Inschrijven voor de facilitator training:

Leiderschapstraining

Een 4-daagse training op 11 juni, 10 september, 8 oktober en 12 november 2020:

Hoe kun je als leider ruimte geven aan je medewerkers en toch doelen behalen? En hoe ga je om met jouw veranderende rol als leider in een snel veranderende en complexe omgeving? Meld je aan voor onze 4-daagse leiderschapstraining. (Ook uitermate geschikt voor Lead-Links):

  • Dag 1: Modern organiseren, zelforganisatie en de spelregels. Kunnen inspelen op de steeds veranderende markt, nieuwe ontwikkelingen en behoeftes van mensen is essentieel voor het voortbestaan van jouw organisatie. Om die reden is verandering cruciaal. Hoe richt je een organisatie in? Hoe organiseer je dat? Welke afspraken maak je met elkaar? En welke rol pak jij hierin als leider?
  • Dag 2: Purpose, strategie en waarden
    We gaan aan de slag met het verduidelijken van het bestaansrecht van je organisatie en/of team. Welk hoger doel en welke strategie streef je na? Hoe ziet het kompas er uit waarmee je hier richting aangeeft? We gaan in op hoe heldere waarden kunnen helpen bij commitment aan de purpose en strategie.
  • Dag 3: Purpose cascaderen, prioriteiten stellen en metrics/KPI’s. Je ontwikkelt inzicht en vaardigheden om de strategie en purpose van je organisatie door te vertalen naar teams en rollen. Ook leer je hoe transparantie helpt om doelen te bereiken en hoe dit helpt om commitment te creëren.
  • Dag 4: Boven – en onderstroom en vertrouwen. Je krijgt inzicht in en leert hoe de boven- en onderstroom beïnvloed en visa versa. We gaan in op verander bereidheid, betrokkenheid en vertrouwen. Hoe wordt er samengewerkt en
    hoe goed lukt het om gezamenlijk te werken aan het realiseren van doelen? Waar focus jij op als leider en wat betekent dit voor het succes van je organisatie en/of team?

Liever in-company?
Alle trainingen die je op deze pagina vindt, kunnen we ook in-company aanbieden. Ook als er (nog) geen training tussen staat die aansluit bij je behoefte, denken we met je mee en stellen we eventueel op maat iets voor je samen. 

Aanmelden? 

Wil je deelnemen aan deze training of wil je eerst overleggen? Mail dan naar lisanne@soople.eu of bel naar 0614128590.

Open chat