SOOPLE logo

Business consultants met een beetje extra

Wij zijn een groep organisatieadviseurs met niet een rugzak, maar een backpack aan ervaring. Bedrijven beter maken en mensen helpen plezier in hun werk te hebben zijn onze beweegredenen, want ja over het algemeen zie je je collega’s vaker dan je vrienden of familie. Dus dan is het wel zo fijn als het ook leuk is. En dat is wat wij willen: leuke dingen doen met leuke mensen bij leuke klanten.

De wereld verandert wordt steeds complexer en verandert in rap tempo. Belangrijke onderdelen van deze veranderingen zijn de miljoen ZZP-ers die Nederland inmiddels rijk is en dat 30% van de Nederlandse arbeidspopulatie uit generatie Y komt. Mensen met een andere kijk op samenwerken.

Tijdens onze business-consultant dagen zagen we steeds vaker dat bestaande bedrijfsstructuren niet zijn opgewassen tegen deze veranderingen. De management hiërarchie verandert niet mee en zorgt steeds vaker voor tegenvallende resultaten.

Het roer om

Oprichters Edward Ter Horst en Jan-Paul Ouwerkerk hebben in hun carrière veel commerciële reorganisaties begeleid. Hier haalden ze altijd veel voldoening uit totdat zij, onafhankelijk van elkaar, merkten dat de betrokkenheid daalde en de efficiëntie afnam. Zij ontdekten dat dit kwam omdat mensen werkzaamheden moesten gaan doen die zij helemaal niet leuk vonden.

Tijd voor verandering. Zij verruilden hun bestaande werksituatie voor een nieuwe avontuur: SOOPLE. Een bedrijf dat zich richt op optimale samenwerkingen, slimmere oplossingen waarbij mensen al hun talenten kunnen benutten en zo iedere dag fluitend naar hun werk gaan.

Wij zijn nog steeds de business consultants van toen, maar dan met een beetje extra.

“Blessed are the flexible, for they shall not be bent out of shape”

Wij heten niet voor niks SOOPLE (uitspraak: ‘soepel’). Wij helpen bedrijven om SOOPLE te worden. Zodat zij adequaat kunnen reageren op veranderingen. Nu én in de toekomst.

Open chat