SOOPLE logo

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij inzicht krijgen in wat jouw organisatie kan verbeteren om meer wendbaar te worden? Wat aspecten van o.a. zelfsturing en Agile voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dan is de SOOPLE Krachtmeting iets voor jou!

Wat is de SOOPLE Krachtmeting?

De SOOPLE Krachtmeting is een globale schets van jouw organisatie waarin we inzichtelijk maken hoe deze in elkaar zit. Hieruit komen punten naar voren die al erg goed worden uitgevoerd, maar ook punten waarop verbeterd kan worden. Wij brengen van A tot Z in kaart wat benodigd is om jouw organisatie meer wendbaar te maken. 

Hoe werkt de SOOPLE Krachtmeting?

Een SOOPLE Krachtmeting kun je aanvragen via onze website. Binnen een aantal werkdagen nemen wij contact met je op. Door middel van een persoonlijk gesprek komen wij meer te weten over jou en jouw organisatie en hiermee gaan we aan de slag. Vervolgens brengen we jouw organisatie in kaart en zorgen we ervoor dat je minstens twee nieuwe inzichten krijgt waarmee je aan de slag kunt.

De SOOPLE Krachtmeting kun je vrijblijvend aanvragen. Mocht je na de SOOPLE Krachtmeting interesse hebben in onze begeleiding, dan staan we uiteraard voor je klaar!

Open chat